Проектот „Купи куќа, купи стан“ продолжува!  Се повикуваат граѓаните кои се заинтересирани за добивање субвенциониран станбен кредит да ги поднесат своите апликации во периодот од 1 ви јуни 2013 година до 31 ви декември 2013 година.

 

Петтиот јавен повик за пријавување на граѓани за добивање субвенциониран станбен кредит може да го преземете ТУКА
 

Comments are closed.

Close Search Window