Состојба на внатрешната ревизија на централно  ниво
CENTRALNO 31.08.2021

 

Список на внатрешни ревизори во јавниот сектор на централно ниво заклучно со август 2022

 

Состојба на внатрешната ревизија на локално  ниво

LOKALNO

 

Список на внатрешни ревизори во јавниот сектор на локално ниво заклучно со јуни 2022 година

 

 

Оваа вест е достапна и на: Albanian English

Comments are closed.

Close Search Window