Facility Hours

Të dhëna statistikore të Ministrisë së Financave

Public Traffic

Reforma, strategji, programe dhe plane të Ministrisë së Financave

Job Listings

Projekte të Ministrisë së Financave

Park and Recreations

Publikime, raporte dhe shpallje të Ministrisë së Financave

Numërues fiskal

Të ardhura

Realizimi

8.08%
0
milionë denarë

03.02.2023

Shpenzime

Realizimi

7.34%
0
milionë denarë

03.02.2023

Shpenzime kapitale

Realizimi

4.79%
0
milionë denarë

03.02.2023

Borxhi shtetëror

Përqind nga BPV

48.7%
0
milionë euro

31.12.2022

Kalendari i rregullativës tatimore

February 2023

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
Events for February

1

No Events
Events for February

2

No Events
Events for February

3

No Events
Events for February

4

No Events
Events for February

5

No Events
Events for February

6

No Events
Events for February

7

No Events
Events for February

8

No Events
Events for February

9

No Events
Events for February

10

No Events
Events for February

11

No Events
Events for February

12

No Events
Events for February

13

No Events
Events for February

14

No Events
Events for February

15

No Events
Events for February

16

No Events
Events for February

17

No Events
Events for February

18

No Events
Events for February

19

No Events
Events for February

20

No Events
Events for February

21

No Events
Events for February

22

No Events
Events for February

23

No Events
Events for February

24

No Events
Events for February

25

No Events
Events for February

26

No Events
Events for February

27

No Events
Events for February

28

No Events

Komente për propozim konceptin e reformës Tatimore

  Politikat e mira Ekonomike

  JAPIN REZULTATE!

  Deri 01.01.2020 për obliguesit e  TVSH-SË

  LIMIT I SHTUAR I TVSH-SË

  #TVSHime

  Tatimi im, kursimi im!

  Tatimi im, kursimi im! Skanoni llogaritë fiskale dhe merrni 20% kthim të TVSH-së për të mirat dhe shërbimet e blera të Maqedonisë, gjegjësisht 10% për të mirat dhe shërbimet tjera përmes aplikacionit #TVSHime.

  Me këtë, të gjithë qytetarëve u mundësojmë të bëjnë kthimin e TVSH-së që paguajnë dhe njëkohësisht kontribuojmë drejtpërdrejt në kthimin e parave tek qytetarët.

  79373066_103985781103037_8348125399204495360_o
  дадада

  Ky lajm është në dispozicion edhe në: Macedonian English

  Close Search Window