Вести

Ширет Елези ја презеде функцијата заменик министер за финансии
23.06.2017
Ширет Елези ја презеде функцијата заменик-министер за финансии

Заменик-министерката за финансии, Ширет Елези, денеска официјално ја презеде функцијата од нејзиниот претходник, Гзим Беадини. Беадини ѝ честиташе на новата заменик–министерка и ѝ посака успех во работата.

Средба со францускиот амбасадор
23.06.2017
Средба со францускиот амбасадор

Министерот за финансии, д-р Драган Тевдовски, со својот економски тим оствари средба со Неговата Екселенција, францускиот амбасадор Кристијан Тимоние.

Средба со амбасадорката на Швајцарија
21.06.2017
Средба на министерот за финансии Тевдовски со амбасадорката на Швајцарија

Министерот за финансии, д-р Драган Тевдовски, заедно со својот економски тим, оствари средба со Нејзината екселенција, амбасадорката на Швајцарија во Република Македонија, Сибил Сутер Тајада.

Pages