Говори

Обраќање по повод отворањето на државениот натпревар по македонски јазик – Радовиш, 17.05.2008
13.11.2007

Почитувана претседателке на Сојузот на друштвата за македонски јазик и литература – г-ѓа Нада Николова,

Обраќање по повод отворањето на фабриката за добиточна храна Нутричел, с.Челопек, 12.05.2008
12.11.2007

Почитувано раководство на Нутричел,
Почитувани стопанственици,

Обраќање по повод доделувањето на “Златна картичка за поврат на ДДВ во 2008“ на фирми од Прилеп, 09.05.2008
29.10.2007

Добровечер почитувани бизнисмени,

Чест ми е што вечерва сум со вас, стопанственици од Прилеп и прилепскиот регион.

Обраќање на третиот форум во организација на “Фармер”, 08.05.2008
28.10.2007

Почитувани земјоделци,
Почитувани стопанственици,

Обраќање по повод Третиот форум во организација на “Фармер”, 06 Maj 2008
27.10.2007

Почитувани земјоделци,
Почитувани стопанственици,

Обраќање по повод петгодишнината од основањето на Институтот за акредитација на Република Македонија, 23.04.2008
26.10.2007

Почитуван Претседател на Европската организација за акредитација г-дин Лоренцо Тионе,
Почитуван Претседател на Советот на Институтот за Акредитација, проф. д-р Миколај

Обраќање по повод отворањето на новиот површински јагленокоп - Битола, 04.11.2007
25.10.2007

Почитувани домаќини, Дами и господа, Драги гости,
Ми претставува големо задоволство што присуствувам на овој значаен настан со кој се најавува

Pages