Говори

Обраќање по повод отворањето на Европскиот информативен и иновативен центар во Македонија, 28.03.2008
23.10.2007

Ваша екселенцијо г-дин Фуере,
Почитуван претседател на Конзорциумот на Европскиот информативен и иновативен

Обраќање на петтогодишно собрание на меѓународниот совет на инвеститори - Скопје, 04.02.2008
21.10.2007

Ваши екселенции, Почитувани инвеститори, Дами и господа, драги гости

Обраќање на отворањето на Купот на Македонија во кошарка- Final 8, Кавадарци, 12.03.2008
20.10.2007

Почитувани,
Посветени спортисти, тренери, вљубеници во спортот од сите генерации, ентузијасти,

Oбраќањето по повод повод јубилејот - 60 години од постоењето на Јавното сообраќајно претпријатие - ЈСП Скопје, 17.01.2008
19.10.2007

“Почитуван Директор на Јавното сообраќајно претпријатие - Скопје

Почитуван Градоначалник на Град Скопје,

Почитувани вработени,

Почитувани присутни,

Дами и господа,

Обраќање на промоцијата на книгата Како до сопствен бизнис во издание на Универзитетот Св.Кирил и Методиј, 25.12.2007
18.10.2007

Почитуван Ректор проф.д-р Мартиновски, Почитуван проф.д-р Поленакович, Почитуван Академик Таки Фити, Ваша ексцеленцио г-дин Фуере и Почитувани автори

Обраќање на отворањето на спортската сала во Облешево, 25.12.2007
17.10.2007

Почитувани граѓани на општина Облешево, Почитувани високи претставници на Македонската православна црква, Почитувани пратеници, Почитувани претставници на локалната самоуправа, Драги пријатели,

Обраќање пред Сојуз на стопански комори на Македонија, 23.12.2007
16.10.2007

Почитуван претседател на Сојузот на стопански комори на Македонија,

Почитувани претставници на Владата, Уважени стопанственици, Драги пријатели,

Обраќање на отворањето на форумот за развој на туризмот во Македонија, 10.12.2007
15.10.2007

Почитувани претставници на Програмата за развој при Обединетите нации - УНДП, Почитувани претставници на Светската туристичка организација, Почитувани туристички работници, Драги гости, Дами и господа,

Pages