Интервјуа

Мерката отпис на долгови ќе опфати 50.000 до 100.000 граѓани - интервју на Вицепремиерот Ставрески за Канал 5 Мерката отпис на долгови ќе опфати 50.000 до 100.000 граѓани - интервју на Вицепремиерот Ставрески за Канал 5
21.06.2014

Мерката отпис на долгови ќе опфати 50.000 до 100.000 граѓани - интервју на Вицепремиерот Ставрески за Канал 5.

Растот на економијата се должи на капиталните проекти, странските инвестиции и личната потрошувачка Растот на економијата се должи на капиталните проекти, странските инвестиции и личната потрошувачка
20.05.2014

Растот на економијата се должи на капиталните проекти, странските инвестиции и личната потрошувачка

Pages