Интервјуа

Растот на економијата се должи на капиталните проекти, странските инвестиции и личната потрошувачка Растот на економијата се должи на капиталните проекти, странските инвестиции и личната потрошувачка
20.05.2014

Растот на економијата се должи на капиталните проекти, странските инвестиции и личната потрошувачка

Интервју на Вицепремиерот и Министер за финансии Зоран Ставрески за Сител 16.03.2014 Интервју на Вицепремиерот и Министер за финансии Зоран Ставрески за Сител 16.03.2014
16.03.2014

Интервју на Вицепремиерот и Министер за финансии, Зоран Ставрески за Сител

Гостување на Вицепремиерот и Министер за финансии, Зоран Ставрески во дневникот на Канал5 14.03.2014 Гостување на Вицепремиерот и Министер за финансии, Зоран Ставрески во дневникот на Канал5 14.03.2014
14.03.2014

Гостување на Вицепремиерот и Министер за финансии, Зоран Ставрески во дневникот на Канал5

Ставрески: Цврсти и конзистентни реформи за подобра бизнис клима Ставрески: Цврсти и конзистентни реформи за подобра бизнис клима
10.03.2014

Македонија е мала земја и привлекувањето инвеститори во мала земја која нема излез на море не е лесна работа. Eдинствениот начин се цврсти и конзистентни реформи за олеснување на бизнис климата.

Интервју на Вицепремиерот и Министер за финансии, Зоран Ставрески за Република
14.02.2014

Интервју на Вицепремиерот и Министер за финансии, Зоран Ставрески за Република

Интервју МИА: Вицепремиер и министер за финансии Зоран Ставрески
06.01.2014

Скопје, 6 јануари 2014 (МИА) – Владата им даде нова, последна шанса на граѓаните за откуп на дворните места по едно евро за метар квадратен во наредните девет месеци. По овој рок, доколку не го откупат дворното место ќе треба да потпишат договор за закуп на земјиштето. Интерес има. По завршувањето на претходниот рок, формирмирани се над 1970 предмети за откуп на земјиште, но на терен интересот е уште поголем.

Pages