ТРАНСПАРЕНТНОСТ И ОТЧЕТНОСТ

Новости

Средба со францускиот амбасадор
23.06.2017
Средба со францускиот амбасадор

23 јуни 2017, Скопје - Министерот за финансии, д-р Драган Тевдовски, со својот економски тим оствари средба со Неговата Екселенција, францускиот амбасадор Кристијан Тимоние.

22.06.2017
Обраќање на МФ Тевдовски по повод Потпишување договори за грант преку ИПА за рурален развој

Ми претставува огромна чест и задоволство што првите договори што ги потпишувам од позицијата Министер за финансии се поврзани со изградба на капитални проекти во руралните средини на Република Македонија.

Средба на министерот за финансии Тевдовски со амбасадорката на Швајцарија
21.06.2017
Средба на министерот за финансии Тевдовски со амбасадорката на Швајцарија

Министерот за финансии, д-р Драган Тевдовски, заедно со својот економски тим, оствари средба со Нејзината екселенција, амбасадорката на Швајцарија во Република Македонија, Сибил Сутер Тајада.

Pages