Вести

Министерството за финансии финаниски ги образува учениците од основните и средните училишта
15.11.2016
Министерството за финансии финаниски ги образува учениците од основните и средните училишта

Преку проектот „Финансиско образование“ Министерството за финансии спроведе обука на 466 ученици од основните и средните училишта.

Министерот за финансии Кирил Миноски денеска оствари средба со амбасадорката на СР Германија Кристине Алтхаузер. На средбата беш
14.11.2016
Средба на министерот Миноски со германската амбасадорка во Македонија

Министерот за финансии Кирил Миноски денеска оствари средба со амбасадорката на СР Германија Кристине Алтхаузер.

Наградени ученици на конкурсот за творби по повод Ден на штедење
11.11.2016
Наградени ученици на конкурсот за творби по повод Светскиот ден на штедење

На конкурсот во прва категорија (ликовна творба - основно образование и литературна творба - средно образование), на тема:

Pages