ТРАНСПАРЕНТНОСТ И ОТЧЕТНОСТ

Новости

15.01.2009
ИНФОРМАЦИЈА (за испитот за осигурителен брокер по спроведената обука од 2 до 13 февруари)

Во врска со обуката за вршење осигурително брокерски работи спроведена во периодот од 2 до 13 февруари 2009 година, Министерството за финансии ги информира учесниците на обуката кои го положиле испитот за осигурителен брокер (согласно објавениот Конечен Список на кандидати кои го положиле испитот за осигурителен брокер објав

25.10.2008
Интервју за Дневник , 18.10.2008

Заштедите на граѓаните се сигурни во банките

25.10.2008
Интервју за Гласот на Америка на Македонски јазик, Вашингтон, 14-ти октомври 2008

Ставрески за одразот на глобалната финансиска криза во Македонија:  Владата подготвена да реагира доколку има потреба

Pages