ТРАНСПАРЕНТНОСТ И ОТЧЕТНОСТ

Новости

25.10.2008
Интервју за Гласот на Америка на Македонски јазик, Вашингтон, 10-ти октомври 2008

Ставрески во Вашингтон лобира за натамошна поддршка на Македонија од Светската банка, Меѓународниот монетарен фонд и САД

10.09.2008
Интервју за "Капитал", 16.06.2008

"ТОП 100 извозници на Македонија"

1. Кои мерки и политики Владата предводена од ВМРО ДПМНЕ планира да ги преземе во текот на својот мандат за да го поттикне извозот и да ја подобри извозната конкурентност на македонските компании?

10.09.2008
Интервју за "Капитал", 22.05.2008

"Над 500 милиони евра од буџетот за земјоделците до 2012!"

 

Pages