Вести

23.11.2007

Почитувана г-ѓа Силва Мехиас, постојан претставник на ООН во Република Македонија,
Почитуван г-дин Срѓан Керим,

23.11.2007

"Зоран Ставрески избран за претседавач на идното годишно собрание на ММФ и СБ"

 

23.11.2007
"Македонија ќе стане извозник на струја"

23.11.2007

"Реформите треба да ја подобрат личната среќа на граѓаните"

 

23.11.2007

"Mора да научиме да веруваме во успех"

 

23.11.2007

"Власта го врати оптимизмот на луѓето"

22.11.2007

г-дин Штраус Кан, директор на ММФ,
г-дин Зелик, претседател на Светската банка,

21.11.2007

Ваши екселенции,
Почитувани членови на Владата на Република Македонија

20.11.2007

Почитуван проректоре,

Почитувани претставници на академската средина,

19.11.2007

Почитувани екселенции,
Почитувани претставници на Светската банка,
Почитувани претставници на локалната самоуправа,

Pages