ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА
БУЛ, ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ БР.8
ПОШТЕНСКИ ФАХ 363
ЗА НАГРАДНАТА ИГРА ФИСКАЛНА ВО РАКА – НАГРАДА БЕЗ МАКА

ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА

БУЛ, ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ БР.8

ПОШТЕНСКИ ФАХ 363

ЗА НАГРАДНАТА ИГРА ФИСКАЛНА ВО РАКА – НАГРАДА БЕЗ МАКА;

 

Испраќајте по 20 фискални сметки во еден бел стандарден коверт. На бел лист, кој ќе го ставите во ковертот, напишете име и презиме, адреса и контакт телефон. Напомена: На белото плико не пишувате ништо друго освен адресата на Државна лотарија !!!

Comments are closed.