Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески, денес, 2.2.2015, ќе го посети пелагонискиот регион кој беше погоден од обилните врнежи.

12 часот – посета на населените места Тополчани и Чефигово, каде во близината каналот Блацо се влева во Црна Река;

13 часот – посета на населени места во Могила;

14 часот – посета на населени места во Новаци.

Comments are closed.