Кампањата за здрава исхрана на Владата на дело кај министерот Ставрески. Денеска во присуство на министерот и вработените, нутриционистката Тања Турунџиева држеше предавање за здрава исхрана.Ова е прво од низата предавања кое Министерството за финансии ги организира за своите вработени секоја недела со цел јакнење на корпоративната култура.

Comments are closed.