Министерството за финансии ги демантира тврдењата дека не обезбедило пари за плати за 34 кандидати за полициски приправници, кои денеска протестираа пред Министерство за внатрешни работи. Министерството за финансии има обезбедено средства за сите кандидати, а вработувањата треба да ги спроведе МВР.

 

Comments are closed.