26 август 2019 година, Скопје – По повод 109 годишнината од раѓањето на Гонџа Бојаџиу – Св. Мајка Тереза, заменик – министерката за финансии, Ширет Елези, положи цвеќе пред спомен плочата на плоштад Македонија.

Comments are closed.