Заменик претседателот на Владата и министер за финансии Зоран Ставрески, шефицата на Мисијата на Меѓународниот монетарен фонд Ивана Владкова Холар и гуверенерот на Народната банка на РМ Димитар Богов денеска, 10 ноември 2014 година ќе одржат заедничка прес-конференција.

Настанот ќе се одржи во Министерството за финансии во 14 часот.

Comments are closed.