25 јануари 2018, Скопје – Заменик министерката за финансии, д-р Ширет Елези денеска присуствуваше на презентацијата која ја имаше неговата екселенција, амбасадорот на Република Бугарија во Македонија, Иван Петков за програмата и приоритетите од претседавањето на Бугарија со Советот на ЕУ.

 

Comments are closed.