5 октомври 2020 година, Скопје – Извлечени се 15-те добитници на месечните награди од по 20.000 илјади денари преку наградната игра МојДДВ #МојаНаграда, на јавно извлекување коешто се одржа во саботата вечер на Канал 5.

Станува збор за Бране Арсоски, Иван Котев, Богица Димишковска, Зорица Ибрахимовиќ, Анастазија Бабуловска, Надица Јовановска, Боби Комненовиќ и Тихомир Стојановски од Скопје, Дијана Рајчиноска, Александар Стојковски и Марина Наумовска од Битола, Маргарита Ѓелова од Кавадарци, Димче Трајковски од Велес, Владимир Бујатовиќ од Охрид и Славица Гошева од Валандово.

Имињата на добитниците се објавени и на веб-страницата на Државна лотарија на следниот линк: https://www.loto.mk/MojaNagradaRezultati

Comments are closed.