НЕ ПЛАШЕТЕ СЕ ОД ГОЛЕМ БУЏЕТ

Апсурдно е тврдењето дека граѓаните и фирмите ќе бидат даночно
преоптоварени.

Како може пониските даночни стапки повеќе да ги оптоваруваат
даночните обврзници?

 

Целосно интервју

Comments are closed.