ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 6/2021 ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА АДМИНИСТРАТИВНИ СЛУЖБЕНИЦИ ВО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ

ПРИЈАВА

Огласот е објавен на ден 14.12.2021 година

 

ОДЛУКИ ЗА ИЗБОР НА КАНДИДАТИ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ ПО ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 6/2021

Одлуките се објавени на ден 26.01.2022 година

 

 

Оваа вест е достапна и на: Albanian English

Comments are closed.

Close Search Window