Скопје, 23 февруари 2016 (МИА) – Карванот посветен на проектите „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“ утре попладне ќе одржи презентации  во Охрид и во Струга. 

Планирано е карванот да одржи презентации во вкупно 30 општини. Следните презентации се во Битола, Демир Хисар, Тетово, Гостивар, Кичево, Куманово, Кратово, Крива Паланка, Штип, Кочани, Делчево, Кавадарци, Неготино, Демир Капија, Струмица, Радовиш Прилеп, Крушево, Македонски брод, Берово и Дебар.

Comments are closed.