Проектот „Купи куќа, купи стан“ продолжува!  Се повикуваат граѓаните кои се заинтересирани за добивање субвенциониран станбен кредит да ги поднесат своите апликации во периодот од 1 ви јуни 2013 година до 31 ви декември 2013 година.

 

Петтиот јавен повик за пријавување на граѓани за добивање субвенциониран станбен кредит може да го преземете ТУКА
 

Comments are closed.