24 Мај 2017, Брисел – МФ Драган Тевдовски и гувернерката на НБРМ Анита Ангеловска – Бежоска на работна посета на Брисел во рамки на Економско-финансискиот дијалог помеѓу ЕУ и Западен Балкан и Турција. На настанот ќе бидат презентирани оценките на земјите во исполнувањето на насоките на ЕУ во Програмата за економски реформи.

Comments are closed.