Добредојдовте на интернет страницата на Министерството за финансии

Овде ќе најдете најразлични информации кои се резултат од она што го работиме, ќе дознаете за нашата организациска поставеност, како и за бројните иницијативи, проекти и заложби кои ги промовираме и застапуваме. За заедничко добро!

 

д-р Трајко Славески

 

Оваа вест е достапна и на: English

Comments are closed.