Новите трошоци предвидени со ребалансот се потреба, а не луксуз и со нив покриваме приоритетни проекти, за кои дури и не обезбедивме доволни финансиски средства, вели Славески.

 

Интервју на министерот Славески за Дневник

Comments are closed.