Гостување на вицепремиерот Зоран Ставрески по повод предлог моделот за пресметка на акциза.

 

Интервју на вицепремиерот Ставрески за "Економски магазин", Алсат-М

Интервју на вицепремиерот Ставрески за струмичката телевизија ИНТЕЛ

Comments are closed.