Министерството за финансии денес ги објави резултатите од испитот за осигурителен брокер, кој се одржа на 23.03.2009 година.

 

 

Соопштение

 

Кандидати кои го положиле испитот за Осигурителен брокер

Comments are closed.

Close Search Window