3 јуни 2018, Чашка – Утре министерот за финансии Драган Тевдовски и министерката за труд и социјалана политика Мила Царовска ќе ја отворат првата градинка во Општина Чашка. Настанот е со почеток во 10.15 часот.

Comments are closed.