Заменик претседателот на Владата и министер за финансии Зоран Ставрески, заменик претседателот на Владата за европски прашања Фатмир Бесими, шефот на Делегацијата на ЕУ во Македонија, Аиво Орав, и претставникот на Светска банка Рејмонд Бордо денеска, 1 декември 2014 година, ќе ги потпишат договорите за грантови од ЕУ за рурална инфраструктура и за ИПАРД.

 

Настанот е со почеток во 10:30 часот, во Министерството за финансии

Comments are closed.