Образец за жалба

  1. Општина Пробиштип
  • Под-проект: Замена на улично осветлување со енергетски ефикасни светилки во Општина Пробиштип

Известување и Дневен ред за јавни консултации на ПУЖССР – подпроект општина Пробиштип

План за управување со животната средина и социјалните работи

Формулар за поднесување на коментари

 

 

 

 

Оваа вест е достапна и на: Albanian

Comments are closed.

Close Search Window