Министерство за Финансии – Управа за имотно – правни работи преку Единицата за Управување со Проектот Катастар на Недвижности и Регистрација , објавува Покана за доставување на понуди за изведба на реновирање на канцелариите на подрачните одделенија на Управата за имотно – правни работи во Република Македонија.

 

Покана

Оваа вест е достапна и на: English

Comments are closed.