Заменик претседателот на Владата на РМ и министер за финансии Зоран Ставрески и министерот за труд и социјална политика Диме Спасов денес ,18 август 2014, ќе го посетат центарот за социјална работа во Гази Баба.

Настанот е со почеток во 13 часот.
 

Comments are closed.