Вицепремиерот и министер за финансии, Зоран Ставрески, денес, 1.11.2014, заедно со министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов, ќе ги враќат првите решенија за отпис на долгови.

време: 12:30

место: Центар за социјални работи во Велес

Comments are closed.