Заменик претседателот на Владата и министер за финансии Зоран Ставрески денеска со Град Скопје и Општина Шуто Оризари ќе го потпише договорот за финансирање на Изградба на водовод во општина Шуто Оризари преку Проектот за подобрување на општинските услуги.

 Настанот ќе се одржи во Министерството за финансии (нова зграда) во 12:30 часот.

Comments are closed.