11 јуни 2018, Скопје – Министерот за финансии, Драган Тевдовски, ќе присуствува на отпочнувањето на градба на општинската зграда на општина Арачиново. на овој настан ќе присуствуваат и претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, евроамбасадорот Самуел Жбогар и градоначалничката на општина Арачиново. настанот е со почеток во 11.15 часот.

Comments are closed.