12 јуни 2018, Скопје – Утре започнува со изградба колекторскиот систем во Скопје. На настанот ќе присуствувазаменик министерот за финансии, Ширет Елези, како и евроамбасадорот Самуел Жбогар, амбасадорот на Франција во Македонија Кристијан Тимоние, министерот за животна средина и просторно планирање Садула Дураки и градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов.

Comments are closed.