21 декември 2017, Скопје – Денеска во Министерството за финансии во 13.30 часот ќе се одржи Првата седница на Советот за развој на пазар на капитал, со која ќе претседава министерот за финансии Драган Тевдовски. Пред почетокот на седницата предвидени се изјави за медиумите од МФ Тевдовски со почеток во 13:15 часот.

Comments are closed.