Предизборен финансиски извештај 01.01-28.02.2024

Преглед на планирани и реализирани приходи и расходи од Буџетот на РСМ 01.01-28.02.2024 година

 

Предизборен финансиски извештај (01.01-20.08.2021 год.) симни тука

Преглед на планирани и реализирани приходи и расходи на Буџет на РМ (01.01-20.08.2021 год.) симни тука

 

 

 

Оваа вест е достапна и на: Albanian English

Comments are closed.