25 август 2017, Скопје – Тимот на Министерството за финансии за првпат во Република Македонија објавува анализа за распределба на доходот. Резултатите од истата денеска на прес-конференција ќе ги соопштат министерот за финансии д-р Драган Тевдовски и советникот Бранимир Јовановиќ.

Прес-конференцијата е со почеток во 13:00 часот во Министерство за финансии.

 

Comments are closed.