Заменик претседателот на Владата и министер за финансии Зоран Ставрески денес 3 септември ќе одржи прес-конференција на тема „Еднократен отпис на долговите“

Настанот е со почеток во 12 часот, во Министерството за финансии.

Comments are closed.