Вицепремиерот и министер за финансии, Зоран Ставрески, денес, 31.10.2014, ќе одржи прескоференција по повод објавениот извештај Дуинг бизнис на Светска банка.

Настанот е со почеток во 11:30 часот во прес салата на Министерство за финансии.

Comments are closed.