Заменик претседателот на Владата на РМ и министер за финансии Зоран Ставрески, денес 29 април, ќе присуствува на Конференцијата за промовирање на Стратегијата за јавна внатрешна финансиска контрола 2015-2017.

Настанот е со почеток во 11:30 часот, хотел Арка

Comments are closed.