Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески ќе престојува во работна посета на Велес при што ќе присуствува на свечено означување на завршување на проектот „Изградба на водовод езеро Младост“.

Време: 12:00

Место: Препумпна станица за водоводен систем на патот кон езеро Младост

Comments are closed.