Заменик претседателот на Владата и министер за финансии Зоран Ставрески, шефот на Делегацијата на ЕУ во Македонија, Аиво Орав, министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири и градоначалникот на Прилеп, Марјан Ристески денеска, 28 ноември 2014 година, ќе ја посетат локацијата каде што се во тек градежни активности околу реализацијата на проектот „Реконструкција и проширување на канализационата мрежа во Прилеп“.

 

Настанот е со почеток во 12:00 часот, Ул.„Егејска“ на локација наспроти спортската сала на Тутунски комбинат Прилеп.

Comments are closed.