Караванот „Фискална во рака, награди без мака“ започнува вторник 17 јуни, а ќе трае до недела, 29 јуни. Ова ќе биде караван со најголема покриеност на градови низ Македонија досега. Пунктовите ќе бидат отворени од 11:00 до 18:00 часот. Пронајди го твојот град во распоредот !

вторник 17.06

КУМАНОВО пред продажно место КЕОПС,
КРАТОВО  пред ТОБАКО ДАРМИС ДООЕЛ и
КРИВА ПАЛАНКА пред продажно место ТЕДИ АН РИО

среда 18.06

ВЕЛЕС пред ЛОТО77, 
 ШТИП пред продажно место Тутун Пром

четврток 19.06

КОЧАНИ пред АНАФИЛ и
ВИНИЦА пред ВИ ВАРДАР

петок 20.06

СВЕТИ НИКОЛЕ пред ВЕНМАРК ДООЕЛ  и 
ПРОБИШТИП  пред продажно место ЛИЛА ЛОТО

сабота 21.06

БИТОЛА пред ВАГАБОНД  и пред ПЛАНЕТ во стара чаршија во Битола

недела 22.06

ГЕВГЕЛИЈА – пред МОНТЕ МК и
 ДОЈРАН пред ЏИНОВ МГ

вторник 24.06

СТРУМИЦА пред ВАТКОС и
РАДОВИШ пред АЛ ВИТО 

среда 25.06

КАВАДАРЦИ – пред ДО ВИ и
НЕГОТИНО пред КОРЗО

четврток 26.06

КИЧЕВО пред БОБИ ДОМИНАТОР и
ДЕБАР пред АГНЕСА

петок 27.06

ГОСТИВАР пред ЈОТОН СРЕЌА и
ТЕТОВО пред БАРТОН

сабота 28.06

ПРИЛЕП пред ТОБАКО Плус

недела 29.06

СТРУГА пред КИКИ ТВИНС и
ОХРИД пред ПРАГМА ТРЕЈД

Comments are closed.