Состојба на внатрешната ревизија на централно  ниво
30.11.2021CENTRALNO

 

Список на внатрешни ревизори во јавниот сектор на централно ниво заклучно со ноември 2021 година

 

Состојба на внатрешната ревизија на локално  ниво

30.11.2021LOKALNO

 

Список на внатрешни ревизори во јавниот сектор налокално ниво заклучно со ноември 2021 година

 

 

 

 

 

Оваа вест е достапна и на: Albanian English

Comments are closed.

Close Search Window