Заменик претседателот на Владата  и министер за финансии, Зоран Ставрески, денес 11.12.2014, ќе оствари работна посета на Василево и Радовиш.

  • 12:00 – Пуштање во употреба на повеќенаменско игралиште во Василево
  • 12:30 – Пуштање во употреба на градинка “Прва радост“ во Василево
  • 13:30 – Пуштање во употреба на повеќенаменско игралиште во Радовиш во состав на основното училиште Никола Карев

Comments are closed.